Yozgat Bozok Üniversitesi

PressReader Deneme Erişimi Duyurusu

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

PressReader Gazete/Dergi veritabanı deneme erişimi üniversitemize 31 Ağustos tarihine kadar açılmıştır.

Erişim detayları aşağıda ve güncel içerik listesi ekte yer almaktadır.

Hakkında:

Her gün 120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7,300’ün üzerinde günlük gazeteye ve magazin dergisine tam sayfa orijinal baskısıyla aynı günde ulaşabileceğiniz dünyanın en güncel kaynağıdır. Gazetelerin 90 günlük geriye dönük arşivi ile beraber sunulan ''PressReader'' dünya çapında 20,000'den fazla kütüphane ve 12 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Erişim adresi (PressReader): http://www.pressreader.com/

İçerik Listesi

*Kurum içerisinden bir kez kayıt oluşturduğunuzda, kullanıcı adı ve şifrenizle dilediğiniz yerden PressReader tüm koleksiyonuna erişebilirsiniz.

Not: Sol üst köşede bulunan kahve fincanı ikonu ile tüm kaynaklara erişebilirsiniz veya sağ üst köşede bulunan arama kutucuğundan istediğiniz arama kelimesi ile tüm gazeteler içinde arama yapabilirsiniz.

Pressreader kapsamındaki bazı önemli yayınların direkt erişim adresi:

ÖNEMLİ ÖZELLİKLER:

Mobil Cihazınız ile Uzaktan Erişim için izlenecek adımlar;

·       Mobil cihazınıza “PressReader” isimli aplikasyonu yükledikten sonra öncelikle kendinize bir kullanıcı adı ve şifre oluşturunuz. (aplikasyon mağazanızdan “PressReader” şeklinde arada boşluk bırakmadan arayarak uygulamayı indiriniz)

·       Kurum Wi-Fi ağından internete 1 defa bağlandıktan sonra cihazınız otomatik olarak deneme süresi boyunca yetkilendirilecektir.

·       Yetkilendirme işlemi ile birlikte kampüs dışında da 30 gün boyunca PressReader veritabanından aktif bir şekilde faydalanabilirsiniz.

KİŞİSEL HESAP OLUŞTURMA:

Kendinize oluşturmuş olduğunuz bir kullanıcı adı ve şifre ile favori yayınlarınızı mobil cihazınıza indirebilir ve daha sonra indirmiş olduğunuz bu yayınları okuyabilirsiniz.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

13.07.2023 16:04