Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

KODSIS (Kurumsal Online Dil Yönetim Sistemleri) Veri Tabanı Deneme Erişimi Duyurusu

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

“Kurumsal Online Dil Yönetim Sistemleri - KODSİS Veri Tabanı”, 07.05.2023 tarihine kadar üniversitemizin deneme erişimine açılmıştır. İlgili veri tabanına aşağıdaki linkten ya da kütüphane web sayfamızda bulunan "Deneme Veri Tabanları" kısmından erişim sağlayabilirsiniz.

NOT: (Deneme erişimi 07.05.2023 tarihine kadar aktiftir. Deneme erişimi süresince e- Devlet üzerinden verilecek olan sertifikaları onaylama yetkiniz bulunmamaktadır.)

Hakkında:

İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dil eğitimlerinin yanı sıra Mesleki Eğitimler, Kişisel Gelişim Eğitimleri ve Eğitmen Eğitimlerine yönelik olarak tasarlanan KODSİS veri tabanı sunduğu bu dijital içerikler sayesinde katılımcıların akademik, kişisel ve mesleki gelişimini için aradığı tüm eğitimlere sürekli güncellenen veri tabanı sayesinde 7/24 ulaşabileceği bir dijital platformdur.

Erişim Linki: https://kodsis.dpu.edu.tr/kodsis

KODSİS Kayıt ve Öğrenci Paneli Bilgilendirme Videosu için Tıklayınız