Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi (UNEC) Kütüphane- Enformasyon Merkezi aracılığı ile düzenlenen "Dördüncü Sanayi İnkilâbı Döneminde Akademik Kütüphanelerin Faaliyet Hedefleri: Türkiye Tecrübesi" konulu webinara davetli konuşmacı olarak konuk olan Yozgat Bozok Üniversitesi Daire Başkanı İbrahim ÖNAL "Endüstri 4.0 Perspektifinde Girişimci Üniversite Vizyonu ve Üniversite Kütüphanesinin Dönüşümü: Yozgat Bozok Üniversitesi Örneği" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Büyük Veri, Arttırılmış Gerçeklik, Bulut Bilişim, Nesnelerin İnterneti konularına değinen Önal, endüstleride yaşanan teknolojik gelişmelerin kütüphane hizmetlerine yansımalarını Yozgat Bozok Üniversitesi Kütüphanesi üzerinden değerlendirdi. Önal, Yozgat Bozok Üniversitesi'nin Endüstri 4.0 perspektifinde inovasyon, arge ve girişimcilik odaklı projelerinden de bahsetti.

Başarılı sunumundan dolayı Daire Başkanımız Sayın Önal'ı tebrik eder, webinarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Toplantının tamamını izlemek için tıklayınız.

Toplantı ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

25.05.2022 13:00