Yozgat Bozok Üniversitesi

DUYURULAR

"Çorba Bizden Çalışmak Sizden"

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, güz dönemi final sınavları haftası dolayısıyla öğrencilerin ders çalışmalarını desteklemek amacıyla Üniversitemiz Merkez Kütüphanede öğrencilerimize “Çorbalar Bizden Çalışmak Sizden” sloganı ile çorba ikramında bulundu.

Merkez Kütüphanede final sınavlarına çalışan öğrencileri ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, öğrencilerle bir araya gelerek kendi elleriyle öğrencilere çorba ikram etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Öğr. Gör. Kenan Korkmaz da eşlik etti

Öğrencilerin vize ve özellikle final sınavları döneminde yoğun bir çalışma temposunun içine girdiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ “Öğrencilerimiz bu günlerde güz dönemi final sınav heyecanı yaşıyor. Öğrenci memnuniyeti odaklı bir yönetim anlayışı içerisindeyiz. Sınav dönemlerinde Yozgat’ımızın geleneksel çorbalarından arabaşı çorbasını öğrencilerimize ikram etmek istedik. Amacımız öğrencilerimizin sınav dönemlerinde motivasyonlarını arttırmak, onlara destek olmak. Bu vesile ile tüm öğrencilerimize final sınavlarında başarılar diliyorum ”dedi.

Çorba ikramı sonrası Merkez Kütüphane'nin düzenlenerek tefrişi yapılan terasında Üniversitemiz öğrencilerinden Halil İbrahim Güneşer ve Mehmet Emin Yazan tarafından ney ve bağlama eşliğinde müzik dinletisi ve ardından sinema gösterimi gerçekleştirildi.

Tefrişi yapılarak öğrencilerin hizmetine açılan terasta önümüzdeki günlerde kültürel etkinlikler devam edecektir.

10.12.2022 13:00